DIT IS HET ALLERFIJNSTE BABYPAKJE


DIT IS HET ALLERFIJNSTE BABYPAKJE

Herfstvakantie! Als we ergens naar toe hebben geleefd de afgelopen tijd is het wel deze week. De geboorte van Mink  en de hectische periode die daarmee gepaard ging en de eerste weken van het nieuwe schooljaar zijn niet in de koude kleren gaan zitten.
De laatste 2 weken was iedereen moe, zowel de kids als wij. Niet zo gek ook als je bedenkt wat er allemaal gebeurd is. Daarom was het extra fijn dat we dit weekje weg gepland hadden staan. Niet zo ver want aanstaande woensdag gaat Julie op hockeykamp en moeten we weer terug zijn maar 5 dagen in een vakantiepark op de Veluwe was een prima optie.
En het is echt heerlijk hier, mooi huisje van alle gemakken voorzien en er omheen genoeg te doen en te zien.
Maar voornamelijk genieten we van 24/7 tijd met elkaar en voor het eerst als een gezin van 6!

Ook Mink heeft het heerlijk hier en geniet van alle aandacht. Hij past zich makkelijk aan de nieuwe omgeving aan en is helemaal happy hier. Dus wat willen we nog meer?
Een mega tip voor een heel fijn newborn pakje wil ik nog graag met jullie delen. Voor Mink shopte ik onlangs dit heerlijke boxpakje van Nixnut. Voor de verandering een keer geen drukke print maar in een prachtige mosgroene kleur.
Het is jammer dat je van een foto het stofje niet kan voelen want dan zou je snappen hoe ontzettend fijn dit aanvoelt en hoe mooi de kwaliteit is. Het pakje heeft knoopjes die van onder tot boven open kunnen en het aan- en uittrekken dus makkelijker maken en op de knieën en billen vind je wat extra details.
Om het geheel even af te maken en toch een klein printje toe te voegen heb ik het gecombineerd met deze pantersokken van Tiny Cottons.

Ik denk dat deze outfit vooral heel lekker zit bij Mink en ik vind het ook superleuk bij hem staan, win-win dus! Ik heb beide items wederom geshopt bij Elvis & Otis,  één van mijn favo shopjes in Den Haag.
Zeker even een kijkje nemen als je in de buurt bent!

Je shopt het pakje hier en de sokjes hier

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie