11X BUDGET JONGENS WINTERJASSEN

Ik ga gelijk heel eerlijk met je zijn!! Voor jongens is het net een tikkie lastiger om online een hele toffe budget winterjas te vinden. Er zijn zeker hele toffe budget jassen voor boys, maar iets leuks vinden met een toffe print, is vrij moeilijk! Heb er eentje gevonden, met dino print. Ik laat het Oliver maar niet horen 😉 Hahaha! Die heeft al jassen genoeg. Jongens budget winterjassen dus, het is allemaal vrij snel zo basic. Dus voor een echt mega coole boys winterjas, ja sorry lieverds, daarvoor moet je toch bij het duurdere, kwalitatieve segment zijn. Daar heb ik natuurlijk ook al een heel lijstje van samengesteld. Neem zeker even een kijkje bij de top 25 jongens winterjassen als je nieuwsgierig bent….! Toch heb ik wel enorm mijn best gedaan en nog 11 héle leuke budget winterjassen voor jongens voor je gevonden. Best goed gelukt vind je niet? Kijk snel en pick your favorite 🙂 !

Welke gaat het worden? Laat het ons weten, op Facebook óf in een reactie onder deze blog. Shopze en get Inspired op Kindermodeblog!

 

 

1. Jas Name it

 

 

2. Jas Zara

 

3. Jas Benneton

 

4. Jas Jack & Jones

5. Jas Name it

 

6. Jas Next

 

7. Jas Benetton

 

8. Jas Tumble ‘N Dry

 

9. Jas name it

 

10. Jas Mango via de Bijenkorf

 

11. Jas We Fashion

Welke van deze 11 is jouw favoriet?

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie