MEISJES / TIENER OUTFIT

Wat een heeeeerlijke outfit is dit! Zal ik het maar een tiener outfit noemen? Nanna draagt een shirt én broek van Scotch R’Belle. Deze broek is echt niet normaal gaaf!! Daar moet ik jullie echt even wat meer over vertellen. Toen ik deze broek shopte bij Kixx voor mijn styling bij Kindermodeblog, dacht ik gewoon een gave broek te shoppen met een hele mooie kleur groen. Toen ik het pakket binnenkreeg en de broek uit de verpakking haalde werd ik mega blij verrast. De broek had niet alleen een vette keur, maar was ook nog eens gemaakt van een prachtige velvet stof! Wauw, dat was pas een verrassing toen ik hem uitpakte. Zó gaaf!!! Kijk, soms kun je spreken van een tegenvaller, wanneer je online winkelt omdat je stoffen nou eenmaal niet met het blote oog kunt zien en voelen, maar soms kan je dus ook écht positief verrast worden. Dat had ik dus met deze broek. Ik was opslag verliefd!

Deze broek kun je natuurlijk op talloze manieren combineren, maar vandaag gaat Nanna dus gewoon voor de look met een tof shirtje en geweldige jas van Aiko girls. Het lijkt wel of jullie hier dag en nacht Panter voorbij zien komen op Kindermodeblog. Kan jullie niet helemaal ongelijk geven, maar ja, de meeste collecties hebben dit seizoen ook het virus te pakken én ik kan er dan gewoon niet omheen. Petje is van DePanterShop (jaaa mijn eigen webshop!! 🙂 ) en de gave witte chunky schoenen van Nanna zijn van van Haren. Wil ik dat bij deze, gelijk even een budget tip noemen! Fila schoenen zijn namelijk op dit moment DE HIT onder de kinderen vanaf een jaartje of 8, en ouder!  Mijn dochter Doutzen droomde ook zo’n beetje elke nacht over haar eigen Fila’s en ze heeft na lang smeken, een paar nieuwe Fila schoenen gekregen van me. Die schoenen zijn niet goedkoop kan ik je zeggen. Helaas had ik op dat moment nog niet van de vette aanbieding bij van Haren gehoord. Nanna was iig beter op de hoogte van de laatste fashion koopjes! Dus bij deze ook de tip voor jou, wie weet ga je nu wel een hele goeie beurt maken bij je (bijna) tiener dochter!! Hou je me wel even de hoogte daarvan? Ik wil alles horen 🙂

Ok, nu genoeg geluld. Nanna draagt een mega toffe tienerlook, waar ik iig heel erg blij van wordt. Ze straalt zelf ook van oor tot oor. Is dit ook een outfit waarvan jouw dochter helemaal gaat stralen?

Get the look van Nanna!

1. Jas Aiko Girls
2. T shirt Scotch R’Belle
3. Broek Scotch R’Belle
4. Schoenen Van Haren
5. Hoedje DePanterShop


Volg je me al op Instagram? Dan kan door op deze link te klikken

Tags: , ,

Plaats een reactie