DIT IS EEN MEGA TOFFE OUTFIT VOOR STOERE GIRLS!

Nog zo’n outfitje wat ik heel graag met jullie wil delen omdat ik er zo ontzettend blij van word! Blousjes zijn niet perse altijd de makkelijkst draagbare items voor kinderen – hallo knoopjes! – en voor mama – hallo strijkbout! -. Toch is een blousje wel heel erg leuk om truien en T-shirts mee af te wisselen. Het staat vaak net even wat meer gekleed en bloesjes hebben nou eenmaal vaak mooie speciale stofjes. Of net even een leuk printje. Ik ben altijd opzoek naar leuke bloesjes! Deze keer viel mijn oog op dit blousje van Scotch R’ Belle. De warme kleur en het kort vallende modelletje, yay! Ik vind ‘m helemaal te gek! Het blousje is van dunne, maar kwalitatieve stof. Ik heb ‘m bij Sterre en Liv gecombineerd met een pantserhemdje, die ik er expres onderuit laat piepen. Want, laagjes geven een outfit vaak net even dat extra’s! Zoals ik eerder al schreef op Instagram, ik ben weg van lichte jeans! Een lichte jeans is met jonge kinderen misschien niet altijd de handigste optie, maar ik denk altijd maar zo, vies worden ze toch 🙂
Dus, als je het mij vraagt?! Een heerlijke combi dit!!! (PS: de oplettende kijker ziet zometeen 2 verschillende schoenen, dat was me toch wat!) Wat vind jij van deze outfit?

Shop the outfit:
Blouse Scotch R’ Belle
Hemdje MarMar Copenhagen
Jeans Zara 


Volg Frederiek op Instagram voor meer kindermode inspiratie via deze link

Fotografie Kindermodeblog, door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie