2 HIPPE VRIENDINNEN!

Zijn ze weer! De leuke lades: Sterre en Liv!! Allebei in een fashionable outfit, gezellig samen op pad om kattenkwaad uit te halen. Sterre draagt een tuinpakje van 4FunkyFlavours, gecombineerd met een spijkerjasje van Zara. Het leuke van deze outfit vind ik, hij is roze, dus je zou denken, heel zoet, schattig en lief. Maar door het tuinpakje en de wat ruwere materialen van het jasje, is het toch een hele stoere outfit! Liv ziet er ook geweldig uit, en kan fijn spelen in deze kleertjes. Ze draagt een geel rokje van Zara met een trui van One Day parade. Een ding is zeker. Kinderen halen net als vroeger nog steeds kattenkwaad uit, maar anno nu gebeurt dat wel even net iets meer in stijl! Hahahaha! Deze fashionable ladies…. hier word je toch blij van? Welke outfit van deze 2 past het beste bij jouw dochter?

Shop the looks via deze linkjes:
Outfit Sterre
Pakje 4FunkyFlavours (nu in de sale!)
Jasje en schoenen Zara

Outfit Liv
Trui One Day Parade
Rokje Zara


Foto’s Kindermodeblog, door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie