VRIENDINNEN EN FASHION GIRLS

Vandaag deel ik een blog met je, waar ik heel vrolijk van word! De kleding, de vrolijke girls….ja, ik kan hier alleen maar heel blij van worden!! Waar zullen we beginnen? Laat ik je allereerst even wat vertellen over hun roze tie dye truien. Want misschien had je het stiekem al gezien… truien, t-shirts, soms ook broeken, de tie dye print IS BACK, en duikt overal op! Vooral in de volwassenmode, maar ook in de kindermode begint deze fashiontrend langzaam binnen te komen. Zara zit natuurlijk altijd bovenop de trends, dus niet heel verrassend dat ik deze roze truien daar gescoord heb. Was daar trouwens ook voor mijzelf al heel goed geslaagd, heb veel van dit soort t-shirts voor de zomer. Maar het leuke is, de tie dye is ab-so-luut niet meer alleen voor de alternatievelingen. Nee, zo’n beetje elke mode influencer (kijk maar op insta! ) loopt hierin rond deze zomer! Ik heb de trui bij Sterre gecombineerd op een geweldig zomers jurkje van 4FunkyFlavours. Dit gele jurkje heeft in mijn ogen een soort panterprintje – op de website staat een stippen print – maar kijk en oordeel even zelf….. ¬†(klik hier!) Niet zo gek dus, dat ik daar weer als een blok voor viel haha. De lieve vriendin van Sterre draagt een superstoer spijkerrokje en panterhemdje van MarMarCopenhagen. Die laat ik er expres onder uitpiepen, want dat staat zo leuk vind ik! Haar schoenen zijn van Shoesme, die van Sterre van Zara. Zo, jullie zijn weer helemaal bijgepraat over deze leuke outfits. Wat vind jullie ervan? ūüôā

Via deze linkjes kun je de kleding shoppen:
1. Trui Zara
2. Jurk 4FunkyFlavours
3. Schoenen Shoesme
4. Schoenen Zara
5. Hemdje MarMarCopenhagen


Fotografie Kindermodeblog, door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie