DIT IS EEN HEERLIJKE JURK VOOR DIT WEER


DIT IS EEN HEERLIJKE JURK VOOR DIT WEER

Door: Rosan

We wilden graag zomer? Nou daar is ie dan hoor!

Wij hebben in de tuin de watertafel maar weer gevuld. De wasmand (die zonder gaatjes) gevuld met water en als bonus een gigantische eenhoorn die water sproeit. Badpakken aan en gaan!

Ik stuur mijn kind alleen niet zo graag in badpak naar school, dus dan komt er natuurlijk meteen weer een dilemma, wat trek je dan voor kleding aan want eigenlijk is alles te warm natuurlijk.

Gelukkig voor ons hebben wij deze geweldige zomer jurk van Petit Puk in de kast hangen. Deze mooie mousseline stof is ontzettend zacht en heerlijk luchtig. Behalve dat het lekker zit tijdens deze warme dagen staat hij ook nog eens geweldig. De asymmetrische achterkant vind ik zelf echt heel mooi, het maakt dit jurkje net even anders. Hoewel dit ook wel weer een (klein) probleem kan zijn, want mijn kleuter heeft het koprol rek uitgevonden op school. En ik kreeg al helemaal visioenen dat ze met haar lange benen in die rok zou blijven hangen met alle ongelukken van dien. Mckenzie was er van overtuigd dat dit geen enkel probleem zou zijn en ze moest en zou deze jurk aan naar school. Dus als de jurk dat overleefd heeft gaat ‘ie hoe dan ook mee in de koffer naar Ibiza, want hij is nu al favoriet!Oh en tipje, hij is afgeprijsd én in meerdere kleuren verkrijgbaar!

Tags:

Plaats een reactie