DIT IS EEN ECHT PRINSESSEN ROKJE


DIT IS EEN ECHT PRINSESSEN ROKJE

Heel lang heb ik mezelf kunnen wijs maken dat Scottie een beetje de tomboy van mijn twee meiden is. Ondanks haar ranke figuurtje en lieve snoetje heeft deze dame ook een uitstraling waar je u tegen zegt en is stoer zeker van toepassing. Het kwam ook regelmatig voor dat men haar voor een jongen aan zag als ik haar stoer en unisex outfitjes aan trok. Die blik in haar ogen en een zus die haar Scot noemt helpt dan ook niet echt mee om mensen op andere gedachten te brengen.

Maar die tijd is voorbij deze kleine dame wil namelijk speldjes in haar haar, kettingen om, nagellak op en haar kleding moet prinses-waardig zijn. Dat betekent zo ongeveer alles wat een jurk of rok is maar als er dan ook nog iets van goud of glitter door heen zit, dan is het de jackpot. Dan zwiert ze door de kamer: ik ben een prinses, mama! Je snapt natuurlijk wel, mijn hart smelt dus deze mama koopt voorlopig geen stoere broeken en jumpsuits meer.

Een shop die ik al langer ken maar waar ik al een tijd niet had rond geneusd had is Petit Puk. De eigenaresse Annemarie is naar Polen verhuisd met haar gezin en heeft haar webshop gewoon open gehouden, met een klein verschil, de kleding wordt nu lokaal en met de hand gemaakt. Op instagram zag ik ineens dit rokje voorbij komen. Heerlijk zachte mousseline stof met een fijne (gouden!) elastische tailleband. Ik wist gewoon dat ik mijn kleine prinses hier een heel groot plezier mee zou doen! Overigens bestelde ik van hetzelfde materiaal ook een geweldig mooie jurk voor de grote prinses, dus die krijg je in mijn volgende blog nog te zien!

Check snel dit prachtige rokje hier!

Tags:

Plaats een reactie