CHECK DE TE GEKKE JUMPSUIT VAN KATE

CHECK DE TE GEKKE JUMPSUIT VAN KATE

Door: Judith

Drukdrukdruk…
De afgelopen weken zijn echt mega druk geweest bij ons thuis. Iedereen heeft volgens mij weleens van die periodes dat je van hot naar her vliegt en in een soort van rollercoaster zit. De kinderen zijn het bij ons wel gewend en kunnen er goed mee omgaan. En op het moment dat het toch iets teveel wordt nemen we allemaal weer even gas terug. De agenda liep de afgelopen maand gewoon vol met veel verplichtingen. En die kwamen voornamelijk van mijn kant 😳. Twee hele goede vriendinnetjes gaan trouwen en de vrijgezellen feesten vonden een week na elkaar plaats. Met afsluitend nog een jaarclubweekend. Ik voelde me dan ook wel een beetje schuldig maar ben ook heel dankbaar dat het thuis allemaal wordt opgelost en we elkaar daarin niet belemmeren. We gunnen elkaar wel al die momenten met vrienden omdat dat ook heel dierbaar is. Maar die tijd moet je ook hebben met het gezin en daar is vakantie toch wel het moment voor. Momenteel zijn we druk aan het zoeken naar een zomervakantie. We zijn rijkelijk laat maar dat gaat wel goed komen. Het ziet er nu naar uit dat we naar Italië gaan. Heerlijk weer, geweldig eten en super lieve mensen. En dan kunnen we ook eindelijk al die leuke zomerkleding aan.

Voor Kate had ik deze maand al veel vrolijke printjes voor de zomer geshopt zodat je in ieder geval dat zomerse gevoel al krijgt. Maar helaas liggen die nog braaf te wachten in de kast. Vorige week was het 2 dagen wel ineens weer lekker en toen ben ik met Kate naar buiten geweest om foto’s te maken. Ze droeg haar veel te leuke jumpsuit van 4funkyflavours. In mijn vorige blog had ik het er al over maar wat is dit een vrolijk en kwalitatief mooi merk 🤗. Heb dus meteen meerdere items aangeschaft. Kate draagt deze jumpsuit met geometrische print met een zomers hoedje die ze graag op wilde. Nu maar hopen dat die zomer echt komt en de zomerkleding volop aan kan!

Liefs Judith

Klik hier om dit geweldige jumpsuitje meteen te shoppen!

Via deze link kan je de rest van de toffe collectie van 4funkyflavours bekijken

Tags:

Plaats een reactie