PHILOU IN HIP EN STOER BROEKJE

Stop de tijd!

Over 3 maanden wordt Philou 4 jaar. Het gekke is, bij je eerste kind vliegt de tijd voorbij maar bij kind nummer twee gaat de tijd serieus nog veel sneller. Philou blijft ergens nog mijn kleine meisje, mijn ‘floddertje’ of ‘Pippi Langkous’, maar ook dit meisje begint een kleutertje te worden. Best een beetje raar, twee meiden naar school maar ook heel relaxed en veel vrijheid ;).
Philou is voor haar leeftijd groot en dat is te merken, ze groeit uit al haar kleren. Gelukkig is dit voor mij nooit een probleem want ik ben dol op shoppen. Dit keer geen schattig jurkje maar een heel stoer kort broekje van 4 Funky Flavours. Voor mij een vrij onbekend kindermode merk maar het merk heeft mij zeker verrast. Mooie prints, gezellige kleur combinaties en alles tot in detail toe goed afgewerkt. Het korte broekje van Philou is stoer maar de afwerking (het witte sierrandje) maakt het broekje juist heel lief.
Philou draagt het broekje hier met een gestreept shirtje van Scotch R’Belle, sokjes in dezelfde tint van Jacadi en All Stars eronder. Een heel andere dametje zo. Klaar om over een paar maandjes naar de basisschool te gaan.

Kennen jullie het merk 4 Funky Flavours al? En wat vinden jullie van Philou haar outfit?

4Funky Flavours shortje

4Funky Flavours shortje

4Funky Flavours shortje

4Funky Flavours shortje

4Funky Flavours shortje

4Funky Flavours shortje

Via deze link kun je het broekje van Philou shoppen! 

Tags: , ,

Plaats een reactie