DIT IS DE TUIN OUTFIT VAN LARA

DIT IS DE TUIN OUTFIT VAN LARA

Door: Jeannine

Tuinmeisje op klompen

Iets waar ik heel blij van kan worden is het hebben van een tuin, een ruime met veel groen. En laten we nu uitgerekend achter ons nieuwe huis zo’n heerlijk stukje grond hebben, omringd met bomen en voorzien van de meest uiteenlopende bloemen en planten. Zo’n tuin is niet alleen fijn om in te relaxen en spelen, maar vraagt ook om onderhoud. Gelukkig hebben we al enige ervaring met tuinieren en vindt ons tuinmeisje het ook erg leuk om de plantjes te verzorgen.
Dan wel in aangepaste klederdracht, want die groene vingers dat zijn onze Dutch roots. De klompen, die ze van haar opa en oma kreeg staan permanent voor de deur en worden altijd aangetrokken alvorens we de tuin betreden. Ze loopt er graag op.

Het leukste vindt Lara om het kruidentuintje onder haar hoede te nemen. De plantjes zijn overzichtelijk en ze herkent het onkruid wat eruit geplukt mag worden. De kruiwagen, die ze eveneens van haar opa en oma kreeg, is hierbij een handig middel om overtollig tuinafval in op te slaan. Het gietertje kochten we recentelijk bij een leuk winkeltje hier in de buurt en werkt uitstekend.
Terwijl ik dit schrijf zit ik onder een prachtige blauwe regen buiten in de tuin. Op de achtergrond hoor ik de klompjes tikken en de vogels fluiten. Het zonnetje schijnt, het tuintje staat er weer mooi bij.

Broek: Zara 
Blouse; Zara
Haarband: H&M

Tags: , ,

Plaats een reactie