ZO STYLE JE DE CULOTTE BROEK

Lekker eigenwijs! Dat is deze outfit. En Keet ook wel een beetje 😉 Keet draagt een culotte broek. Een model dat je eigenlijk al een tijdje ziet in de mode, maar wat maar langzaam op gang komt. Veel mensen (en kinderen ook) moeten er erg aan wennen, aan dat hele wijde. Zoals dat wel vaker gaat in de mode hè?! Eerlijk? Het is ook een lastig model, en hij is iets lastiger te combineren dan een simpele strakke jeans of legging. In het geval van de outfit van Keet heb ik vooral naar een kleuren combinatie gekeken die ik mooi vind. Maar als ik een tip mag geven?!  Om het jezelf makkelijk te maken wat combineren betreft zou ik je vooral aanraden om er een strak vallend shirt of hemd in te dragen. Daarover heen kun je dan wel weer juist voor een oversized jack gaan. Heel cool is dat! Dan krijg je echt zo’n totale oversized look, ik hou ervan! Jij ook?

Omdat jullie naar aanleiding van mijn post over duurzaamheid in de kindermode op Insta aangaven er geen enkele moeite mee te hebben dat ik hier ook vaker wat ” oude kleding” laat zien – jullie juichten dit juist toe, heel fijn! – heb ik dit toffe shirt van Bandy Button nog eens opnieuw gebruikt. Bandy Button is een mega gaaf kindermode merk, dat je zeker eens moet checken. Hoedje, schoenen, tasje en panter sokken zijn van Zara. De weg naar Zara weten jullie wel te vinden he?!

Via deze link kun je shoppen bij Bandy Button

Klik hier om Bandy Button te shoppen


Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie