DIT IS DE OUTFIT VAN PHILOU!

ROZE EN RUCHES

Door: Yvon

Een van mijn lievelingsmerken is toch echt Mar Mar Copenhagen! De (panter)leggings dragen ze hier al een aantal jaar. Het printje is natuurlijk ontzettend gaaf, maar waarom ik op deze leggings gevallen ben is vanwege de pasvorm.
Ga eens op zoek naar een legging die tof is, smal is, de lengte heeft en echt aansluit zoals een legging hoort te doen. Die zijn er naar mijn mening veel te weinig. De leggings van Mar Mar Copenhagen zijn in alle opzichten perfect.
Ik krijg geregeld de vraag op het schoolplein of op straat “waar is die smalle legging van?”

Niet alleen de leggings maar de hele collectie van dit merk is om hebberig van te worden, mijn hartje gaat hier sneller van kloppen. Geweldige shirtjes, jurkjes, rokjes en broekjes. Mar Mar Copenhagen staat bekend om mooie naturel en pastel tinten. Philou draagt hier een ontzettend mooi oud roze shirtje met ruches. Een leuk broekje of rokje eronder en je bent al klaar. Het shirtje heb ik hier gecombineerd met dé panterlegging van Mar Mar Copenhagen en Dr. Martens.
Roze is nog steeds de favoriete kleur bij onze dametjes, dus dit shirtje is een schot in de roos!

Deze prachtige top vind je hier:

Klik hier om meer van de prachtige collectie van MarMar Copenhagen te bekijken

Tags: , , ,

Plaats een reactie