4X MUSTHAVE PRINT GYMPEN

Print gympen! Je kunt er dit seizoen niet meer omheen. En ik zou ook niet willen. Want wat zijn ze leuk!!! Afgelopen vrijdag was ik bij de opening van de nieuwe Nelson winkel in Hoog Catharijne en daar spotte ik deze supergave witte Unicorn All Stars en de witte dino All Stars, met knalrode veters. Zó gaaf!! Maar ook de dino schoenen van Shoesme vind ik echt een aanrader! (Oliver heeft ze ook en ze staan superstoer!) De panter gympies mogen natuurlijk ook niet in dit rijtje ontbreken. Leuk voor jou óf voor als je dochter al maat 35 of groter heeft. Doutzen die 9, is heeft al maat 37, dus je snapt dat zij ook al zo’n paartje panter gympies geïncasseerd heeft. Hebben jullie thuis al print gympies aan? Leuk als je het laat weten, ben benieuwd!

converse all starsDeze unicorn gympen shop je bij Nelson (nog niet online!)
panter schoenen gympenDeze panter gympen shop je bij DePanterShop

dino all starsDeze dino’s shop je bij Nelson!


shoesmeEn deze dino’s shop je bij Shoesme!

Welke van deze 4 vind jij het allerleukst?

Plaats een reactie