DIT PAKJE IS TE CUTE!

Door: Rosan

Wij hebben net nieuwe buren gekregen en daar hoort ook een buurmeisje Amber bij van net 3 jaar. Sinds Amber en Scottie één blik hebben uitgewisseld was er direct een soort pact gesloten, wij zijn vriendinnen – punt -. Het is zo schattig, als Scottie de tuin in loopt begint ze Amber te roepen en andersom ook. Ik moet opletten dat Scottie niet de op de schutting klimt om te kijken of ze haar al ziet. Scottie praat al wat flinker maar dat maakt helemaal niets uit, want ik hoor alleen maar gegiechel en gegil als ze met elkaar zijn… Heerlijk hoe puur die peuters zijn en hoe weinig ze nodig hebben om met elkaar over weg te kunnen. Nu het eindelijk mooi weer is denk ik dat er nog heel veel dagen met gegiechel zullen komen of in hun tuin of in die van ons!

En natuurlijk met deze zonnestralen in het verschiet, moeten er mooie zomer outfitjes geshopt worden. Toen ik dit pakje van Tocoto Vintage zag was ik helemaal verkocht. Scottie noemt het haar badpak, maar echt hoe lief is dit jumpsuitje. Voor wie Tocoto nog niet kent, het is een Spaans kinderkleding merk en de naam zegt het al, de items uit hun collecties hebben een romantische en vintage look. Het katoen is heerlijk zacht en de mix van roze en paars in dit pakje en de ruffles maken het echt een prachtig pakje Hopelijk gaat ze hier de hele zomer heel veel plezier van hebben (en ik dus ook)!

Dit heerlijke pakje vind je hier

Tags:

Plaats een reactie