DIT ROKJE IS ZOOO GAAF!

Vrijdag postte ik deze look van Hanne. Een outfit met precies dezelfde elementen. Rokje, trui en model jeans jack. Maar toch is deze look weer totaal anders! Vandaag is het rokje van Hanne de échte eye catcher van de outfit. Dit gave rokje met zwaantjes erop is van het kinderkledingmerk 4FunkyFlavours. Voor een ieder die van mooie kwalitatieve, kleurrijke kleding houd vind ik dit merk een echte aanrader. Elk seizoen pik ik met liefde mijn favoriete eye catchers uit deze collectie. Vandaag heb ik de outfit van Hanne afgestyled met lichte blauwe tinten. Ik vind deze kleuren heel mooi overlopen in het diep groene rokje. Dat maakt het geheel niet te gecombineerd, maar wel kloppend. Ik ben helemaal enthousiast over deze outfit!!! Wat jullie?

Je kunt het rokje via deze link shoppen  


Je kunt het rokje via deze link shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie