NANNA MET 4FUNKYFLAVOURS ROKJE


Ken jij het merk 4funkyflavours al? Als je van (een beetje) kleur houdt dan zal dit merk je zeker bevallen! 4funkyflavours is namelijk een kleurrijk merk met veel bonte prints en veel details. 4funkyflavours heeft gekozen voor kleurige kleding, omdat zij de wereld willen kleuren en dat lukt hen hartstikke goed! Je kan niet anders dan onwijs blij worden van alle items die 4funkyflavours te bieden heeft. Ook Nanna krijgt een brede glimlach van dit gave merk. Ze was op slag verliefd op dit gave rokje!

Het rokje heeft een tailleband van smock met super schattige veertjes eraan! Ze draagt ‘m met een sweater van Hello Apparel, een gave Funky Legs maillot en een luipaard jas van Zara. Een opvallende en vooral super vrolijke look. Ik vind het haar te gek staan, wat jullie?

Het rokje en nog veel meer van 4FunkyFlavours is nu in de sale. Have fun!

Het 4funkyflavours rokje shop je in deze webshop

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-46

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-45

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-43

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-44

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-52

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-49

Kindermodeblog streetstyle fotografie kinderen hippe kleren-53

Klik hier om Nanna’s rokje te shoppen in de sale!

 

Wat vinden jullie van het kleurrijke merk 4funkyflavours?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , , ,