DE (BUDGET) SUMMER OUTFIT VAN PHILEINE


DE (BUDGET) SUMMER OUTFIT VAN PHILEINE

De zomertijd is in gegaan en het is alweer april! En aangezien de meivakantie dit jaar half april al start betekent dat dat wij over 2 weken al op vakantie gaan.
Heerlijk vooruitzicht al moeten we wel echt geluk gaan hebben met het weer omdat het nog zo vroeg is het seizoen is.
Door onze laatste vakanties zijn de kids ook gewend dat vakantie betekent dat je de hele dag in je zwemkleding loopt en en de zon altijd schijnt.
We gaan het afwachten 🙂
Met z’n vijven er 10 dagen tussenuit is sowieso heel fijn zeker omdat wij in de zomervakantie dit jaar thuis blijven omdat de baby dan geboren wordt.

Maar op vakantie gaan betekent wel veel zomerkleding mee en met groeiende kinderen moet je daar altijd wel weer wat nieuws voor aanschaffen.
Phileine houdt er sinds kort ook van om zelf mee de stad in te gaan en uren lang te passen ( I love it) en zo hebben we laatst dit setje bij Zara geshopt voor een heel klein prijsje.
Ik vind jeans shortjes altijd leuk in de zomer dus die mocht niet ontbreken en dit shirtje ving haar aandacht door de opvallende soort van glitterregenboog  en geef haar eens ongelijk.
Heel simpel setje dus wat je af kan maken met bijv sneakers of sandalen en eventueel een vestje of jasje.  Phileine koos ervoor om haar Havaianas eronder aan te trekken want ja, vakantie betekent op je slippers lopen 🙂

Heb jij de zomergaderobes al compleet?

Het shirtje shop je hier bij Zara en via deze link shop je het shortje

 

Tags: , ,

Plaats een reactie