EVEN VOORSTELLEN: NIEUWE GASTBLOGGER JEANNINE

EVEN VOORSTELLEN: NIEUWE GASTBLOGGER JEANNINE

Hoi, mijn naam is Jeannine en anderhalf jaar geleden ben ik samen met mijn partner Ralf en onze dochter Lara (4 jaar) verhuisd van Rotterdam naar Londen. Een spannend avontuur en een geweldige ervaring. Wonen in een nog grotere stad, verdeeld in vele buurten, elk met een eigen identiteit en sfeer. Een nieuwe thuisstad met tal van (kidsproof) hotspots om te ontdekken die ik graag met anderen deel via mijn blog: Urban Notulist. Naast schrijven, ben ik dol op fotograferen en gek op kinderkleding. Iets wat duidelijk naar voren komt op mijn blog, waarbij ik de urban environment als decor inzet en mijn dochter met regelmaat op de foto zet. Spontaan, gewoon zoals ze is.

Inpakken voor onze reis naar de zon
We hebben het geluk gehad dat we in de gelegenheid waren om een lange reis te boeken, samen met het gezin. En wanneer zo’n kans zich voordoet moet je hem grijpen. Zo boekten we een maand geleden onze trip naar de andere kant van de wereld. Over een periode van 6 weken planden we onze bestemmingen: Singapore, Australië en Bali. Wel even een ander klimaat dan hier in Europa. En ondanks dat we een zachte winter hebben, ook hier in London, was de garderobe van mijn dochter, op een paar items na, nog aardig in de herfst/winter stand. Er moest dus nodig wat nieuwe kleding aangeschaft worden om de zon en 30 graden te kunnen trotseren. Gelukkig hing een groot deel van de S/S19 lijn al in de winkels, dus uiteindelijk konden we goed voorbereid aan onze reis beginnen.

In deze blog deel ik 3 looks van Lara in Singapore, waarbij 2 favoriete items op verschillende manieren zijn gestyled: de cat eye zonnebril van GAP en leren sandalen van Menorquina.

Look 1:
Ik ben dol op printjes, vooral bij Lara, het past goed bij haar vrolijke karakter. Dit zomerse jurkje van de Zara moest ik dan ook meteen hebben, zo leuk met die bloemetjes. De bril scoorde ik vorige zomer bij de GAP, en blijft nog steeds groot favoriet. Het tasje is vintage en eigenlijk voor volwassenen maar ik heb er voor het gemak een knoop in gelegd zodat Lara hem net zo goed kan dragen. De leren sandalen hebben we vorige zomer in Spanje gekocht en zijn van Menorquina. Zoals je ziet nog steeds in goede conditie, dat noem ik top kwaliteit. Dit model is te verkrijgen in meerdere kleuren en wordt wereldwijd verkocht. Lara haar haren steek ik vaak op in een warrig knotje met een scrunchie, deze in corduroy uitvoering komt van de Zara.

Jurkje: Zara 
Cat eye zonnebril: GAP kids
Sandalen: Menorquina

Look 2:
Onmisbaar, de korte spijkerbroek. Stoer en leuk te combineren met een shirt, blouse of top. Maar ook met een oversized sweater voor wanneer het ‘s avonds iets afkoelt. Dit basic model scoorde ik bij de Zara en is te verkrijgen in een lichte en donkere wassing. Het t-shirt, rotan tasje en de scrunchie met strik komen eveneens van de Zara S/S19 collectie.

Short: Zara
T-shirt: Zara

Look 3:
Een item waar ik groot fan van ben, is de culotte of moet ik zeggen de wijde broek? Deze leukerd met elastieken band en polkadots shopte ik vorig jaar bij de Zara in maat 5, toen nog wijd over de voetjes, een bewuste keuze want het stond zo leuk. Een jaar later draagt Lara dezelfde broek als culotte, enkelhoogte zoals het model eigenlijk bedoelt is. Dit model met plooi en polkadots is niet meer verkrijgbaar, maar de nieuwe Zara collectie heeft weer veel nieuwe modellen met vrolijke kleuren en prints. De witte top met vlindermouwen kocht ik in de sale, gelukkig heeft de nieuwe collectie ook weer een hoop alternatieven die minstens zo leuk zijn.

Culotte: Zara
Shirt: Zara

Tags: , , , ,

Plaats een reactie