DIT IS DE PERFECTE PANTER JUMPSUIT

DIT IS DE PERFECTE PANTER JUMPSUIT

Door: Renske

Ik zat laatst door oude foto’s te scrollen en zo kwam ik langs alle foto’s die ik ooit voor mijn blogs hier op Kindermodeblog heb gebruikt. En dat zijn er nogal wat!
Met bijna 4,5 jaar eerst om de week en later elke week een blog schrijven verzamel je heel wat foto’s! En ik moest wel een beetje lachen want de hoeveelheid panterprintjes die in deze foto’s voorkomt groeit met de jaren 🙂
Mijn liefde voor panterprintjes is er al héél lang en een paar jaar geleden moest ik echt goed zoeken om de perfecte items te vinden. Maar nu het al een paar seizoenen een hit is zie je ze echt overal.

Er is echter één merk dat al jaren hetzelfde panterprintje gebruikt in hun collectie en wat nooit verveelt. Dit is namelijk één van die perfecte panterprintjes, gewoon hoe ze op hun mooist zijn. En dat zijn er echt niet veel! Ik heb het hier over MarMar Copenhagen, een Deens klassiek merk dat alleen echt hoogwaardige kwaliteit stoffen gebruikt. En dat zie je en dat voel je.

Ik heb al vaker items van MarMar in de kast van de meisjes gehad maar gek genoeg is het volgens mij nog nooit in één van mijn blogs voorgekomen. Ongelooflijk, ik weet het!
Dus hierbij mijn eerste MarMar Copenhagen blog over deze te gekke jumpsuit.
Ik vertelde vorige week al dat Julie een echte jumpsuit fan is en ik vind ze haar ook goed staan. Dit exemplaar van MarMar heeft dus niet alleen de perfecte panterprint maar deze stof is ook zo onwijs fijn. Je kan het helaas niet voelen door de foto’s heen maar ik raad je aan het snel eens te gaan doen 🙂

Bij iets kouder weer kan Julie deze al dragen met een vestje of jack erover heen maar ik hoop dat ze ‘m snel met blote armen aan kan!
Eronder draagt ze haar nieuwe sneakers van Shoesme waar ik laatst een blog over schreef.

Ken jij MarMar al en wat vind je van deze jumpsuit?
Via deze link kan je ‘m shoppen!

Check hier de rest van de collectie van MarMar Copenhagen

Tags: , , ,

Plaats een reactie