DIT IS DE NIEUWE LENTEBROEK VAN KATE

DIT IS DE NIEUWE LENTEBROEK VAN KATE

Door: Judith

Afgelopen donderdag had ik een extra dag vrij gepland. Even een dag quality time met mijn moeder. Al zie ik haar wekelijks als ze komt oppassen, je hebt nooit echt de tijd om bij te kletsen als de kinderen daar ook bij zijn. Dus we hadden een dag bijkletsen en shoppen gepland en dat is gelukt.

We hadden afgesproken om in onze oude buurt te shoppen. In Rotterdam-Hillegersberg, waar ik ben opgegroeid, heb je namelijk zoveel leuke (kinder)winkels dat ik daar wel weer even wilde kijken. Kate had echt nieuwe spijkerbroeken nodig en met haar lange smalle benen passen niet alle broeken even goed. Een van de kleding winkels waar mijn moeder vroeger ook voor mij kocht, Domani, gaat er helaas mee stoppen maar dat betekende wel 75% korting op alles en ik ben voor beide kinderen goed geslaagd. Voor Kate jeans van Vingino, Indian Blue en Name it. Die broeken zitten als gegoten bij haar.

Vervolgens gingen we toch ook nog even langs mijn lievelingswinkel: Pommes de Jus. Je kan deze winkel niet verlaten zonder dat je met iets leuks de deur uit loopt. Het is niet goedkoop ☺️ dus ik koop hier altijd goede maar wel originele basics die ze met veel kunnen combineren. Voor Kate heb ik een hele leuke linnen streepjes broek gekocht van het merk: Play Up. Ik kende dit merk nog niet maar ben er helemaal weg van. Het merk komt uit Portugal en heeft geweldige materialen die ook nog een comfortabel zitten. I love it ????!
Laat die lente nu maar komen!

Deze heerlijke comfortabele broek vind je hier

 

Klik hier om de hele collectie van dit mooie merk te bekijken

Tags: , , ,

1 Reactie

  • door Free
    Posted 26 maart 2019 14:55 0Likes

    Wat staat het haar leuk!!! En het lijkt me ook heerlijk zitten. Superleuk Judith!! Free

Plaats een reactie