KEET IN SUPERCOOLE OUTFIT

Keet is een heerlijk eigenwijs ding. En bij zo’n eigenwijs ding past natuurlijk een hele eigenwijze outfit. Kijk en lees maar even mee.
Te beginnen met dit superleuke broekje. Ik deelde hem al eerder op mijn Instagram Account en we waren het er unaniem over eens: dit broekje is echt geweldig! En wat ik er zelf ook nog eens heel leuk en prettig aan vind – mag opzich ook wel voor deze prijs – is dat de stof echt heel stevig en kwalitatief aanvoelt. Dat is soms wel eens anders bij korte broekjes. Maar dit voelt echt aan als een warme, rijke stof. Zo’n kek streepbroekje kun je natuurlijk op talloze manieren combineren, maar ik hou van mixen en matchen. Daarom combineer ik dit broekie met een snakeprint. En voor dat extra eigenwijze knipoog, draagt Keet er lekker pantsersokken bij! Deze zijn helaas niet in kindermaat geshopt, maar die zijn er wel hoor. Zat zelfs. Maar ik wil jullie alleen even inspireren. Snappie?
Keet is klaar voor de lente! Jij ook?

Via deze link shop je bij 4FunkyFlavours

Klik hier om dit leuke broekje te scoren!

Wat vind jij van de combi streep en snake?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags:

Plaats een reactie