MIJN TOP 50 KIXX MUSTHAVES

Vorige week mochten we met z’n allen al even letterlijk de lente proeven, voelen én ruiken. En nu gewoon alweer!! Wat een cadeautje! Ik woon ongeveer letterlijk tussen de terrassen, dus ik heb er meteen al een paar gepakt. Koffietje hier, colaatje daar. In het zonnetje. Genieten!

Zoals je wellicht weet, worden in de kindermode de wintercollecties uitgeleverd aan het einde van de zomer, en de spring summer collecties juist weer in hartje winter. Hierbij worden vaak wat bezwaren aangetekend, omdat de timing niet altijd lekker is zeg maar. Maar yo, dit jaar -in 2019- is de timing echt helemaal goed!!!
Dit lekkere lenteweer, waar we hopelijk nog vaak van mogen genieten, brengt mij in ieder geval al helemaal in de stemming om te gaan lente shoppen! Uiteraard ben ik als kinderstyliste al helemaal in-to- de nieuwe zomercollecties, maar ik ben natuurlijk ook nog mama! En ook als mama voel ik hem nu al helemaal. Ja, zelfs met de wintersport nog tussendoor, heb ik voor beide kids al een paar zomerse items de kast in geslingerd.
Bij Kixx online zit de webshop in ieder geval rammend vol met mega veel leuks. Ik vind het altijd zo fijn om bij Kixx te shoppen (zowel voor werk als voor privé)  omdat ik echt het gevoel heb dat je er gewoon ALLES kunt vinden. Je kunt je hart er ophalen als je toffe trenditems zoekt, of echte Eye catchers, maar ook voor de mama’s met een klassiekere stijl zie ik zoveel leuks!
In samenwerking met Kixx heb ik ook dit seizoen weer een favorieten top 50 gemaakt. Dit zijn 50 items die er voor mij gewoon gelijk uitspringen en waarbij ik direct een leuke combinatie in mijn hoofd heb. Hieronder laat ik jou er alvast 10 zien (welke vind jij het leukst?) maar kijk zeker ook op de pagina van Kixx online waar je mijn hele lijst kunt vinden. Ik krijg nog meer lente kriebels nu. Wat jij?

Klik hier om naar mijn hele lijst te gaan!frederieke wieberdink

Blousje is van Scotch R’Belle en het broekje van Finger in the Nose 

 

Jasje Soft Gallery

Sweater Sometime SoonBroekje House of Jamie

Shirt name itBroek AmmehoelaBroekje Scotch R’ Belle

Broekje Sproet & Sprout

Regenjas name itRok name it

Via deze link kun je mijn gehele TOP 50 bekijken!! Welke vind jij het aller allerleukste??

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie