TOP 5: BABYBOY MUSTHAVES ZARA


We lieten je gister al de top 5 baby girl musthaves van de Zara zien, maar we hebben natuurlijk ook een top 5 voor de baby boys samengesteld. De Zara baby collectie voor jongens doet zeker niet onder voor de meisjes collectie. Op nummer 1 hebben we gekozen voor een lekkere sweater met grappige eenden opdruk. Op nummer twee staat een t-shirtje met grappige print, leuk voor onder een vestje of denim blouse. De eerste twee items combineren natuurlijk ook goed met onze nummer drie: een katoenen broekje met jeanslook. De blouse op nummer vier is een echte eyecatcher door de super trendy pijlen print. En als laatste op nummer vijf een lekkere gebreide muts met oortjes om op koude dagen iedere look compleet te maken. Wij kunnen niet wachten om te gaan shoppen, en jullie? Shop al deze leuke items en nog veel meer moois via de link. Shopze!

Shop deze items via de link

zara baby

#1

zara baby

#2

zara baby

#3

zara baby

#4

zara baby

#5

Klik hier om alle babyboy items van Zara te shoppen

Welk item is jouw favoriet?

Tags: ,