NIEUWE COLLECTIE SHOESME GELANCEERD!


Schoenen nieuws! Jaaa er is kinderschoenen nieuws! De nieuwe collectie van Shoesme is namelijk gelanceerd en dat ik wil natuurlijk even met jullie delen. Maar er is meer nieuws! Namelijk dat Shoesme dit jaar 20 jaar bestaat – gefeeeeeliciteerd!!! – én dat Shoesme een nieuwe brandstore heeft geopend in Den Bosch. Toevallig staat Den Bosch héél hoog op mijn lijstje om een dagje te gaan shoppen met Doutzen, dus ik ben zeker van plan om binnenkort zelf een kijkje te gaan nemen. Wie van jullie shopt er wel eens in Den Bosch? Wat zijn jullie favoriete adresjes?

Ok, de nieuwe collectie van Shoesme. Ik zal jullie er even wat meer over vertellen. De nieuwe  voorjaarscollectie is sportief, fleurig, stoer en gewoon hartstikke tof. Veel echte zomerse modellen, sportieve (eerste) schoenen én veel bloemen en jaaaa JOEPIE – juich maar even met me mee: panterprints in de collectie! En voor de jongens, diiiino’s!  Voor Oliver heb ik dus al mega gave dino schoenen gespot. Niet dat ik zelf nou helemaal dino gek ben, maar mijn zoon natuurlijk wel. Wat een perfecte match! IK blij, want hij draagt goede kinderschoenen, waarvan ik gewoon zeker weet dat ie goed zijn voor zijn voeten, en HIJ blij, want hij kan met de dino’s op stap.

En ook nog even leuk om te melden: Dit seizoen heeft Shoesme een nieuwe sneakerlijn toegevoegd aan de collectie. Lage en hoge modellen met metallics en leuke canvasprints voor jongens en meiden. Yep, niet alleen leuk om te zien, maar ook gezond voor de voetjes. Wat wil een mens nog meer?

En goed om te weten: De sneakers zijn al verkrijgbaar vanaf maat 20 voor de kleine stappertjes. Alle modellen hebben een handige ritssluiting en stevige rubberneus. Vanaf maat 26 hebben deze sneakers een orthopedisch voetbed voor extra ondersteuning bij het lopen, rennen en spelen. Mij heb je!

Nog ff over Shoesme

De Shoesme voorjaarscollectie is niet alleen super hip is, maar ook tot in de kleinste details uitgedacht en afgewerkt voor iedere doelgroep. Van soepele babyschoenen voor de eerste stapjes tot stevige sneakers voor schoolkids. Voor iedere voet en voor iedere smaak heeft Shoesme de perfecte schoen. Natuurlijk maak je ook dit seizoen je look compleet met een matching Shoesme rugzak. Je kunt jouw favoriete model direct online shoppen of klik hier voor een verkooppunt van Shoesme bij jou in de buurt.

Hier een paar van mijn favorieten….maar er is nog veel meer! Laat je mij straks weten welke jij heel gaaf vindt?!

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie