DIT IS DE OUTFIT VAN DOUTZEN

Ooooh zo heerlijk om een dochter te hebben! Ik kan zó van Doutzen genieten. En haar eigen IK is op alle gebieden volop in ontwikkeling. Op het gebied van kleding zit dat wel snor. Een tijdje geleden kon je haar na de “ALLES fase”….. , wacht, ik leg je eerst even uit wat dat is. Ze droeg gewoon alles. Broeken, rokken, jurken, tuinpakken, shorts, echt alles! in alle kleuren van de regenboog, het kon niet gek genoeg. Maar toen kwam er een fase: je kon haar alléén nog uittekenen in een strakke spijkerbroek en een simpele trui. (Een grijze bv.) Ik durf het haast niet te zeggen, maar eerlijk is eerlijk, sssst: een piepklein beetje saai…. Stiekem ben ik blij dat die fase weer achter de rug is en maar kort geduurd heeft. Haar blik is nu gewoon weer heel open en ruimdenkend als het om haar outfits gaat. Want met die open blik ontstaan vaak wel de leukste outfits. Laats trok ze deze zachte suède rok van Cos I Said So uit mijn kledingrek op kantoor. Ik was positief verbaasd en nog voordat ik haar kon aanmoedigen om hem even te passen had mevrouw deze mooie bordeaux rode rok al aangepiept. En ja hoor, ik vond ‘m haar te gek staan! Totaal haar maat niet – het was een 104- maar je weet, rokken vallen immers altijd veeeeel-ste groot en zeker bij dit wat langere model heb je dus ineens kans dat ie leuk valt. En ja hoor, dat was dus ook zo. Daarom, geef een rok die je maat niet is dus altijd een kans!
Doutzen ging nog even door met combineren. De Maison Mangostan schoenen waarvan ik eigenlijk had verwacht dat ze die helemaal niks zou vinden – ze hebben tenslotte wat weg van bergschoenen-  toverde ze ook met een grote lach tevoorschijn. ” Deze zijn echt suuuuperleuk mama”. Gevolgd door een hebberige “mag ik ze hebben??” En zo geschiedde.
Heerlijke sweater erop van Scotch R’Belle (wat een heerlijk merk is dat toch) en ready to go! Deze outfit is dus echt helemaal Doutzen! 🙂 En I love it!! Kleed jij je kind(eren) zelf aan of doen zij dat? Ben benieuwd…..

Get inspired!

Trui Scotch & Soda
Rok Cos I Said So (vorige collectie)
Schoenen Maison Mangostan 
Muts Berhska 

trui scotch soda frederieke wieberdink leuke damesmode_blog

Trui Scotch & Soda
Rok Cos I Said So (vorige collectie)
Schoenen Maison Mangostan 
Muts Berhska 

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie