HAPPY BEAU IN 4FUNKYFLAVOURS

HAPPY BEAU IN 4FUNKYFLAVOURS

Door: Renske

Binnenkort is Beau niet meer de jongste thuis. In de zomer verwachten wij namelijk een broertje voor Julie, Phileine & Beau!
Het was een wens die er altijd nog was dus we zijn heel happy en excited allemaal. Toen Beau werd geboren was Julie nog geen 3 en Phileine nog een baby dus zij gaan ook voor het eerst echt meemaken dat er een baby bijkomt. Beau zegt ook dat hij het heel leuk vindt maar het wordt nog flink wennen voor hem. Hij is er namelijk heel goed in om zich echt als de jongste te gedragen en kan nog steeds een flinke dramaqueen zijn.

Ook met het uitzoeken van zijn kleding heeft hij speciale eisen en als hij iets niet aan wil dan kan ik of een strijd aan gaan die echt lang gaat duren en waar je dus meestal geen tijd voor hebt, of toch in zijn straatje mee gaan en hem zelf iets uit laten zoeken. Wat dus resulteert in dat het dan lijkt of hij niet meer dan 2 verschillende broeken en truien heeft omdat hij altijd dezelfde kiest.
Ik merk nu dat het helpt als ik bijv van tevoren vraag wat hij een mooie kleur trui vindt of hem meeneem om te passen.
Dat passen gaat alleen vaak online niet maar de kleur geel is toch wel echt zijn favoriet tegenwoordig. Na het zien van de nieuwe collectie van 4funkyflavours was mijn oog gevallen op deze geel met blauw gestreepte sweater. Dus eerst even bij Beau gecheckt of hij gele truien mooi vindt en daarna snel besteld. Dat werkte want hij had het onthouden en was happy met z’n nieuwe trui en dat kan je vast aan de foto’s zien:)  4funkyflavours heeft als doel om meer kleur in kleding aan te brengen en dat is ook dit keer weer goed gelukt.  Bij het zien van deze sweater voel ik de lente al een beetje dichterbij komen en dat blijft een heerlijk idee toch?
En extra leuk, je kan ‘m aan twee kanten dragen, waar bij de ene kant de strepen net wat feller zijn. Beau draagt ‘m hier op een simpele jeans van Zara en zijn Vans eronder.

Ken jij 4Funky Flavours al en wat vind je van deze sweater?

Je shopt ‘m hier

 

 

Klik hier om bij 4funkyflavours te shoppen

 

 

 

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie