KATE DRAAGT EEN NIEUW VEST IN ONS FAVORIETE PRINTJE

KATE DRAAGT EEN NIEUW VEST IN ONS FAVORIETE PRINTJE

Door: Judith

Ik geef toe, ik ben een beetje verslaafd aan de panterprint. Niet alleen voor mezelf maar ook voor Kate. En ik moet zeggen je kan er ook wel heel veel geweldige items van vinden in alle soorten en maten en kleuren. En niet alleen in kleding maar ook in je interieur. Wij zijn bijna klaar met onze verbouwing en de laatste details worden nu afgerond. Aankomend weekend gaan we eindelijk weer over. In ons interieur komen tot nu toe nog niet heel veel dierenprintjes terug maar voor de kinderkamers heb ik hele gave stickers gevonden van o.a luipaarden, zebra’s en andere gave dieren dus hier gaan ze zeker wel terug komen. Als we dan terug gaan naar de dierenprintjes in de kinderkleding vind ik de sportieve outfit toch het meest aantrekkelijk voor. Zo kon ik ook zeker niet dit heerlijke warme vest dat net wat langer valt laten liggen. Het staat geweldig op een zwarte skinny jeans en ik heb het gecombineerd met nog een extra panter printje en warme laarsjes. Het vest is heerlijk warm en valt net over de billen. Dat is voor deze koude dagen heerlijk. Kate is wel alvast gefotografeerd in het nieuwe huis waar we aankomend weekend naar toe gaan. We hebben wat kleur aanbracht in de woonkamer. Heel spannend maar enorm blij met het resultaat.

Vest: PetitPuk:
Broek: Cars Jeans
Shirt: Zara

Liefs Judith

Klik hier om in de sale bij  PetitPuk te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie