GO: logo vest


Door jo

Hey psssst, ik moet wat bekennen…..ik ben vreemdgegaan….o lala. En niet 1x, wel 3x in 1 impulsieve bui….Berouw komt na de zonde, maar bij mij niet hoor. Niets kinky, maar ik heb een principe van mijn NO-GO lijst (herinner je m nog?) genegeerd….oftewel; hoe een NO-GO een Go werd!

Faye en Olivia zijn beiden in het bezit van……tromgeroffel…..

LOGO VEST!!!!

Don’t judge me now….! Check de foto’s met Faye in haar nu al favoriete borgvest van GAP met bontrand langs de cupuchon en Olivia heeft er maar liefst 2: een blauwe met booglogo en te gekke fuchsia stippenvoering en een soft tone paarse met –hoe cute– berenoortjes.

olivia logo vest GAP berenoortjes

 

Blauw vest logo GAP

Blauw vest logo GAP stippenvoeringFaye logo vest bontrand

Roze logovest GAP

 

Kan je het mij vergeven…?

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie