5X DE MOOISTE SMARTWATCHES

5X DE MOOISTE SMARTWATCHES

We zijn tegenwoordig allemaal continu online, we houden graag alles in de gaten, willen niks missen en zijn dus constant bezig om van alles op de hoogte te blijven. Van de laatste roddels in de vriendinnen groepsapp en het actuele weer tot je hartslag en het aantal stappen dat je vandaag hebt gezet. En dat is natuurlijk ook de tech markt opgevallen, die vervolgens een aantal jaren geleden de smart watch in het leven hebben geroepen. Die smart watches zijn natuurlijk leuk, en super handig, maar die dingen waren nou niet altijd het meest trendy, of zelfs maar gewoon ‘plain en onopvallend’. Het waren vaak relatief grote vierkante schermpjes aan je pols, en zeg nou zelf, dat is leuk als je aan het hardlopen bent, maar voor het dagelijks leven willen we natuurlijk iets wat net wat meer fashionable is. Toch? Wat wij bedoelen met fashionble? Check snel deze luxe horloges van Trendjuwelier ze zijn echt heel gaaf!

Net zoals met alle technologie, heeft ook de markt van smartwatches niet stilgezeten, en deze coole gadgets zijn de laatste jaren steeds kleiner, hipper, mooier en onopvallender geworden. In sommige gevallen zijn het zelfs echte eyecatchers waar je juist graag de aandacht op vestigt in plaats van ‘m een beetje onder je mouw te verstoppen. Wij hebben vandaag 5 smartwatches geselecteerd die wij wel aan onze pols zouden willen zien schitteren (inclusief toffe functies!). Welke zou jij shoppen?

GARMIN 010-01850-02 VIVOMOVE HR SPORT HORLOGE

Dit prachtige horloge is met zo’n combinatie van rose goud en wit een echte eyecatcher die je makkelijk met iedere outfit combineert. Daarnaast heeft ‘ie super veel coole functies zoals een stappenteller, muziek en activity tracker.

GARMIN 010-01850-09 VIVOMOVE HR PREMIUM

Dit chique klokkie staat prachtig én laat via ‘t crystal touch screen gewoon je smartphone meldingen zien. Verder heeft hij ‘n activity tracker voor diverse metingen als een stappenteller, hartslagmeter etc.

GARMIN 010-01850-00 VIVOMOVE HR SPORT

Stoer unisex horloge voor de dames die van lekker stoer houden. Ook met dit stoere model kun je je activiteiten bij houden, je hartslag meten en naar hartelust swipen door je smartphone meldingen!

GARMIN 010-01850-06 VIVOMOVE HR

GARMIN 010-01850-03 VIVOMOVE HR SPORTHORLOGE

 

Tags: , ,

Plaats een reactie