KWALITEIT VAN KINDERKLEDING

KWALITEIT VAN KINDERKLEDING

De kwaliteit van kinderkleding. het is nogal een lastig onderwerp. Want meestal (niet altijd) betekent kwaliteit ook vaak een hogere prijs. En in het geval van kinderkleding wil je niet voor de hele kledingkast van je kindje een vermogen uitgeven want voor je ‘t weet zijn ze er weer uit gegroeid. Maar aan de andere kant wil je wel goede kwaliteit kleding voor je kleintje. Ze kruipen, springen, rollen en vallen soms en dan wil je niet gelijk een groot gat op de knieën of ellebogen toch? Je kunt moeilijk tegen je kids zeggen: ‘voorzichtig vandaag hoor, die trui die je aan hebt was héél duur’. Daarnaast worden kids natuurlijk snel vies, en gaan hun kleren misschien wel drie tot vier keer vaker de was in dan je eigen kleren. Dan wil je niet dat dat mooie shirtje dat je net vorige week gekocht hebt gelijk alweer vaal en verwassen is.

Als we het hebben over kwalitatief goede kinderkleding, dan is Z8 toch wel één van de merken die dan gelijk in onze gedachten springt. Z8 kleertjes van Hemelsvoorkinderen.nl  is altijd een goede keus! De kleding van Z8 voelt namelijk altijd héérlijk aan, de stoffen zijn mooi dik en onze ervaring is dat het mooi blijft. Qua prijs/kwaliteit verhouding ligt Z8 ook erg goed in de markt volgens ons Je vind

Het is niet het goedkoopste merk, maar ook niet het aller duurste, en waar voor je geld krijg je zeker. Als je dan ook nog eens bedenkt dat de basics misschien wel nog een generatie mee kunnen, dan is het prijskaartje dat aan Z8 hangt al helemaal een goede deal.

Inmiddels rolt de nieuwe collectie van Z8 ook alweer langzaam de winkels in, en naast de goede kwaliteit is het ook weer een feest voor het oog! Ons favoriete printje komt terug in een lekker fel kleurtje en de stoere broekies met stevige kniestukken zijn ook weer terug!

 

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Linda
    Posted 30 januari 2019 09:11 0Likes

    Hm, ik ben het er niet helemaal mee eens. Ik heb vaak meegemaakt dat de kleding van Z8 snel pillig wordt.

Plaats een reactie