DE BESTE FLESSENWARMERS

DE BESTE FLESSENWARMERS

Als je een pasgeboren baby hebt, dan heb je het als ouders al druk genoeg. Naast natuurlijk alle kraamvisite die allemaal een kijkje willen komen nemen bij jullie pasgeboren wondertje, heb je het hartstikke druk met uitvogelen hoe dat nou allemaal werkt, zorgen voor zo’n kleintje. Zeker als ‘t je eerste is, heb je daar gewoon een dagtaak aan. Er zijn natuurlijk een heleboel gadgets die je leven een stuk makkelijker maken en die je een klein beetje extra tijd geven om met je kleintje door te brengen, of natuurlijk zelf even snel onder de douche te springen. Één van die gadget, waar je volgens ons echt niet zonder kan, is een flessenwarmer. Terwijl jij nog even knuffelt met je kleine, warmt dit apparaatje lekker de voeding voor je baby op en hoef je dus niet zelf met pannen, waterkokers of de magnetron aan de slag. Er is alleen ZO veel keuze, zeker nu je tegenwoordig natuurlijk alles online kunt vergelijken, dat een beetje hulp met kiezen niet overbodig is.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een goede flessenwarmer? Allereerst natuurlijk op de veiligheid. Hoe warm wordt de voeding, en blijven alle goede voedingsstoffen bewaard? Als vuistregel kun je aanhouden dat de voeding voor je kindje lichaamstemperatuur moet zijn, zo’n 37 graden dus, Veel heter dan dat is niet veilig voor je kleine en voor de voedingsstoffen in de voeding. Verder is het handig om te letten op efficiëntie, hoe lang doet de flessenwarmer erover om de voeding op te warmen? Hoe sneller hoe beter natuurlijk, want als je kleine eenmaal honger heeft, dan moet de voeding ook het liefst zo snel mogelijk klaar om te eten zijn toch? Ben je een moeder die veel on-the-go is? Dan is het ook handig om te letten op het formaat van je flessenwarmer. Past ‘ie makkelijk in je tas? Je hebt natuurlijk geen zin om steeds een aparte tas mee te slepen, alleen maar om je flessenwarmer mee te slepen. Last but not least, heb je al flessen gekocht? Let er dan op dat je flessen wel in de flessenwarmer passen, niet iedere fles past op iedere warmer!Ben je ook op zoek naar een flessenwarmer? Kijk dan eens bij de flessenwarmers van Ik Word Mama

Welke flessenwarmer is nou ‘t beste? Uit een test van 41 verschillende flessenwarmers kwamen drie types naar voren als ‘beste uit de test’. Allereerst de Tommee Tippee – Closer to Nature, perfect voor de mama on-the-go, betaalbaar en heeft geen stekker nodig. Philips Ascent SCF355/00, voor moeders die de snelheid van het opwarmen het belangrijkst vinden. Door het stoommechanisme is je fles binnen no time warm! Hauck feed me is de beste budget optie. Een handzaam formaat, doet wat hij moet doen en past in ieder budget.

 

Plaats een reactie