DE NIEUWE SPORTY DRESS VAN KATE


 

DE NIEUWE SPORTY DRESS VAN KATE

Nieuw fris jaar

Zo de feestdagen zijn weer voorbij en hoe gezellig ik het ook vind, het is ook heerlijk om weer met een frisse start aan het nieuwe jaar te beginnen. Boom het huis uit, kerstversieringen weg en alles weer opgeruimd en netjes. Misschien komt het omdat ik ergens het voorjaar ruik maar ik wil alles op orde hebben. De kasten en de kleding uitzoeken en weer fris en opgeruimd aan de maand januari beginnen.

De kasten van de kinderen heb ik ook weer helemaal uitgezocht. Daar is zo’n kerstvakantie dan ook top voor. En zo kom je er meteen achter dat de kinderen weer enorm gegroeid zijn. Broeken zijn hoogwater broeken geworden. En al is dat hip dat past niet bij deze broeken. Kate haar kast is ook weer gesorteerd en alle te kleine kleding heb ik weggelegd. Wat kunnen die kinderen in korte tijd groeien. Een mooie reden om te gaan shoppen en dan komt het goed uit dat het in januari overal uitverkoop is. Dit is ook weer gevaarlijk want dan ga ik vaak dingen kopen die eigenlijk helemaal niet nodig zijn. Maar soms kan je ook iets niet laten liggen voor dat geld… Denk dat wel meer moeders dat hebben.

Iets wat ik in de sale tegenkwam en misschien niet helemaal nodig was, was deze sportieve jurk van Tumble & Dry. Toch een jurk, maar wel erg comfortabel. Een leuke legging eronder met gympjes of nu met de kou nog lekkere warme laarsjes en klaar is Kate.

Liefs Judith

Klik hier om de jurk te shoppen

 

Klik hier om bij Tumble ‘n Dry in de sale te shoppen.

Plaats een reactie