DE SALE BIJ DIT MERK MAG JE ECHT NIET MISSEN

DE SALE BIJ DIT MERK MAG JE ECHT NIET MISSEN

Hebben jullie dat ook, dat de kids in de winter wel lekker willen buitenspelen maar hun jas liever niet aan willen? De perfecte winterjas uitzoeken voor je kids is nog een hele opgave. Een dikke jas is lekker warm, maar zit vaak niet lekker, en een jas die wel lekker zit is vaak weer niet dik genoeg. En dan heb je nog de jassen die wel warm genoeg zijn, en lekker zitten maar die jij (en je mini) dan weer niet zo leuk vinden.. Wij waren niet de enige die dit probleem ondervonden.. De ontwerpsters van Mon Petit Loup vonden dit namelijk ook, en zijn hier mee aan de slag gegaan! Het resultaat? En super toffe collectie jassen die je kleintje precies op temperatuur houden, er super gaaf uitzien én lekker zitten. Wat wil je nog meer?

De jassen van Mon Petit Loup zijn gemaakt van pure wol. De keuze voor dit materiaal was snel gemaakt, want één: het zit lekker soepel, twee, wol is van nature warm en ademend dus helpt ‘t je kleinte om lekker op de juiste temperatuur te blijven en drie omdat wol van nature warm is krijg je een warme jas zonder dat deze ontzettend dik is. De ontwerpen van Mon Petit Loup zijn klassiek met een moderne twist door bijvoorbeeld het gebruik van super trendy kleuren, creatieve en onverwachte prints en coole details.

Nou denk je misschien, hey de winter is al een tijdje bezig hoor, ik heb allang een winterjas geshopt. En dat snappen we natuurlijk helemaal, maar.. Er is nu sale bij Mon Petit Loup, dus shop je deze prachtige exemplaren met een fikse korting! En dat wilden we jullie niet onthouden natuurlijk! Shop ‘m lekker ruim, want dat is voor een winterjas helemaal niet zo erg, en dan is hij volgende winter ook gewoon nog goed!

Klik hier om naar Mon Petit Loup te gaan

Klik hier om naar Mon Petit Loup te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie