TWINNING IN HOUSE OF JAMIE


TWINNING IN HOUSE OF JAMIE

Door Rosan:

Ik zit met Mckenzie aan tafel nadat ik haar heb opgehaald van een dagje bij mijn ouders.

Ineens zie ik een wat zwarte strepen op haar ooglid en valt het me op dat haar wimpers zwarter en langer zijn… Lachend vraag ik, Mckenzie heb je mascara op? In de veronderstelling dat ze dit met mijn moeder heeft gedaan… Nee, zegt ze en plotseling kijkt ze heel verschrikt en ze begint een beetje met haar lip te trillen. Ik probeer haar uit te leggen dat ik het helemaal niet erg vind, maar wel benieuwd ben hoe ze aan die mascara komt. En dan blijkt dat ze dit zelf heeft gedaan, stiekem… staand op de rand van het bad zodat ze net bij het hoekje van de spiegel kan. Ze laat het me zien hoe ze dat dan doet, en oh ja ze had ook mijn poeder en parfum gebruikt. De kwartjes beginnen te vallen… want ik trof vanochtend een half open mascara aan, op een plek waar ik ‘m nooit leg, en er zat ook veel los poeder in de poederdoos wat ik normaliter niet heb. Kleine meisjes worden ineens heel snel groot!

De maillots hebben het zwaar te verduren in de broekloze garderobe van deze kleuter, dus het werd tijd om een nieuwe toe te voegen. Ik kwam terecht op de site van House of Jamie, een merk wat ik echt geweldig vind! De stoffen zijn zo heerlijk zacht en de ontwerpen worden met jaren leuker en leuker! Ik vond daar ook dit plooi rokje, die ze in meerdere kleuren hebben (tip: de zwarte, breton en roze variant zijn afgeprijsd!). Het is een perfecte basic en staat te gek met de Rocky Leopard maillot. Ik kocht ook een maillot voor Scottie voor een leuke twinning combinatie, want het zwarte oversized jurkje is óók van House of Jamie, maar die droeg Mckenzie al een paar jaar geleden! Wat heb ik toch een geluk met twee meiden, dat deze te gekke kleding stukken nog een ronde mee kunnen!

Plaats een reactie