10X HIPPE MEIDEN MUSTHAVES


TOFFE NIEUWE MEIDEN ITEMS

De meeste merken hebben de nieuwe spring/summer collecties gelanceerd. En we moeten zeggen, wat zijn ze leuk! We krijgen al helemaal zin in zomer, jullie ook? Deze tien items kunnen eigenlijk niet missen in je kast, je kunt ze met alles combineren en de keuze is eindeloos. Neem nu het leuke shirt van nummertje 3, combineer deze met de gave jurk van nummer 4. Met dit weer natuurlijk nog wel met een maillot of legging eronder maar je outfit is gelijk af! Hoe leuk! Wij zijn er verliefd op en zijn enthousiast voor het nieuwe spring/summer kleding seizoen. ūüôā

 

  1. Shirt Mini Rodini
  2. Bomberjack Name-it
  3. T-shirt Stella Mccartney
  4. Jurk Zara
  5. Regenjas Zara
  6. T-shirt Hundred Pieces
  7. Sneakers Converse
  8. Jurk Morley
  9. Rok Mini Rodini
  10. Blouse Mayoral

Wat is jouw favoriete item? Laat het ons weten op Facebook!

 

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie