15X DE LEUKSTE BUDGET BROEKJES & LEGGINGS

15X DE LEUKSTE BUDGET BROEKJES & LEGGINGS ONDER DE €15,-

December is begonnen en dat betekent dat de feestmaand van het jaar van start is! Een maand vol gezelligheid, maar ook een maand waarbij het geld de deur uit vliegt 😉 Herkenbaar? Sint, Kerst of weet ik wat meer… En omdat december dus al duur genoeg is delen we vandaag een extra budget blog met de15 leuke broekjes en leggings bij elkaar geshopt bij Zara!

Voor jongens en meisjes en van baby tot grote maten. Heel benieuwd welke van deze 15 budget toppers jouw favoriet is! Laat je het even weten? En vergeet deze blog niet te tippen aan je vriendin(nen) die ook wel van kinderkleding houdt. Heel simpel, via de lichtroze Whats-app share button onderaan deze blog!

Liefs!

1.Leopard print broekje

2. Broek met tekst print

3. Broek met print

4. Leopard print broek

5. Bloemenbroek

6. Rib legging met print

7. Bloemen joggingbroek

8. Legging met zebra print

9. Legging met contrast

10. Sterren joggingbroek

11. Dierenprint legging

12. Geruite broek

13. Geruite broekje

14. Sterrenprint legging

15. Broek met leopard print

 

Welke van deze 15 leggings/broekjes is jouw favoriet?

Klik hier voor meer kinderkleding inspiratie 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie