GELANCEERD! MOVE. KIDSWEAR VOOR JONGENS!

GELANCEERD! MOVE. KIDSWEAR VOOR JONGENS!

Yes!! We delen vandaag een heel leuk nieuwtje met je! Er is namelijk een nieuw kinderkleding merk gelanceerd speciaal voor jongens!! Ja, dat lees je goed: Boys only! En eerlijk is eerlijk, dat mag ook wel een keer. Een nieuw kidslabel van Nederlandse bodem met de stoere naam MOVE.kidswear.

De jongens collectie van MOVE. kidswear bestaat (nu) uit stoere sweaters en longsleeves zonder teveel poespas, maar met mooie en subtiele details. Het draait om kwaliteit, comfort én daarbij is de collectie fijn geprijsd. Win-win. En nu komt het allerleukste nieuws, de collectie is compact, maar wisselt iedere 6 weken. Zo spelen John en Kelly, de oprichters van MOVE. kidswear en zelf ouders van twee jongens, met deze ready-to-wear- collecties altijd in op weersomstandigheden passend bij de tijd van het jaar. Hoe fijn! Zo vind je in de webshop van MOVE. kidswear dus regelmatig nieuwe stoere items voor de boys.

Het motto van het nieuwe jongensmerk MOVE. kidswear? ”Boys will be boys en daar hoort rennen, springen, klimmen en klauteren nou eenmaal bij.” Een goede en stevige kwaliteit staat dus voorop. De kledingstukken zijn comfy en goed te mix & matchen als je het ons vraagt. Perfect voor naar school en om in te spelen.  Heel benieuwd wat jullie van dit nieuwe jongens label vinden, laat je het ons weten in een reactie? Vinden we leuk!

Kortingscode:
Leuk nieuws: met de code KMBLOG15 ontvang je 15% korting op je aankopen! Deze code is geldig t/m zondag 16 december 2018. Happy shopping!

Klik hier om naar de webshop van MOVE. Kidswear te gaan en de collectie te shoppen

Klik hier om direct naar de webshop van MOVE. Kidswear te gaan

Tags: , ,

Plaats een reactie