DE GAVE LEOPARD DRESS VAN FEM


DE GAVE LEOPARD DRESS VAN FEM

Pippi Langkous, zo noem ik Fem de laatste tijd! Tegenwoordig wil ze iedere dag twee vlechtjes en zit ze vol grappige streken. En de lijfspreuk “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” past zo bij haar. Saar hebben we moeten leren fietsen ( wat ook hoort natuurlijk) maar deze zelfstandige dame doet het allemaal zelf 😉

Daar ben ik weer met een luipaardprint hoor! Ze hadden een “limited edition” bij MarMar Copenhagen en daar was ik natuurlijk als de kippen bij. Ik word zo blij van dit geweldige kinderkleding merk. De jurk met volants is uitgevoerd in de ‘Dark Plum Leo print’. De jurk heeft een comfortabele pasvorm en is gemaakt van heerlijk zachte stof. Een heerlijk draagbaar jurkje dus.

Ik combineerde de jurk met een maillot van MP Denmark in de kleur “Dark honey” die ook weer terug te vinden is in het jurkje.

Wat vinden jullie van Fem haar outfit?

Je shopt de Limited collectie van MarMar Copenhagen hier

Je shopt de Limited collectie van MarMar Copenhagen hier

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie