10X TOFFE MEISJESTRUIEN

10X TOFFE MEISJESTRUIEN

Zeker nu het kouder wordt, zijn sweaters en truien onmisbaar! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik grijp dan het liefst naar een fijn gebreid exemplaar. Dit geeft mij een nóg warmer gevoel. En dat is precies wat ik nodig heb om de kou te overleven ? Ik ging voor jullie op pad – online uiteraard – én selecteerde 10 lekker opvallende truien. Bang dat zo’n trui kriebelt bij je dochter? Combineer ‘m met een longsleeve of een print blousje eronder. Staat ook nog eens heel erg leuk! Want het mag dan wel winter zijn, opvallen mag zéker!  Welke van deze 10 vind jij het allerleukste? Laat het me weten! Hier of op Facebook. Happy shopping!

1.Mini Rodini

2. Gucci

3. Mango

4. Mango

5. Ralph Lauren

6.Zara

7. Like Flo

8.Mango

9. Scotch R’belle

10. Like Flo

Welke van deze 10 opvallende truien kies jij?

Volg Frederieke Wieberdink hier ook op Instagram 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie