EEN STOERE EN WARME BOYS OUTFIT

EEN STOERE EN WARME BOYS OUTFIT

Die hebben we inmiddels wel nodig. Ondanks het zonnetje is het koud buiten, maar dat houdt ons natuurlijk niet tegen. Integendeel. Een laagje extra kleding aantrekken is styling technisch gezien nooit verkeerd, so here we go!

Vandaag de stoere outfit van Noah. De winterjas bevat alle trend ingrediënten van dit najaar. Groen + ruiten. Yes en daarbij is de kinderjas ook nog lekker zacht en comfy. En zoals je vast weet kan je eigenlijk nooit genoeg sweaters hebben. En hoe tof is deze van Cos I said so? Zoom, maar even in op de foto want er staan allemaal leuke teksten op. Stoere jeans eronder en klaar. Nou ja klaar, een goed paar regenlaarzen is in NL nooit verkeerd. Heb jij al een nieuw paar geshopt? Deze van Shoesme zijn een aanrader! En er zijn heel veel verschillende kleuren, dus kiezen maar.

Zie jij jouw zoon al in deze outfit?

  1. Winterjas Sometime Soon
  2. Sweater Cos I said so
  3. Jeans Zara
  4. Sokken Bandy Button
  5. Regenlaarzen Shoesme 

  1. Winterjas Sometime Soon
  2. Sweater Cos I said so
  3. Jeans Zara
  4. Sokken Bandy Button
  5. Laarzen Shoesme 

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Klik hier voor meer kinderkleding outfit inspiratie 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie