STYLISH & WARM DE WINTER DOOR

STYLISH & WARM DE WINTER DOOR

Het gebreide vest. Naast sweaters zijn ze onmisbaar dit najaar. Het liefst zo grof mogelijk. Zo’n lekkere chunky knit waarin we onszelf de hele winter goed warm kunnen houden. Zo’n vest dat je overal overheen kunt gooien, heerlijk! Vicky draagt vandaag ook zo’n super model. Een tikkie oversized (ja dat mag!) en een kleurencombi waar je blij van wordt. Super op een stoere light wash denim, maar vandaag laten we je graag een andere combinatie zien.

Vicky draagt haar vest namelijk op een bordeaux velvet (!) maxi skirt. Super zacht en zit dus ook nog eens heerlijk. Zijn jullie ook al helemaal gewend aan de lange rokken voor kids? Zeker in het najaar een aanrader omdat ze langer zijn (goh!) en dus ook wat warmer. Een paar stoere sneakers eronder en je hebt een heerlijk school outfitje.

Is deze outfit ook iets voor jouw dochter? Leuk als je het ons laat weten!

  1. Vest The Animal observatory
  2. Longsleeve Zara
  3. Velvet rok Cos I said so
  4. Sokken Little Man Happy
  5. Sneakers Vans

  1. Vest The Animal observatory
  2. Longsleeve Zara
  3. Velvet rok Cos I said so
  4. Sokken Little Man Happy
  5. Sneakers Vans

Is deze outfit combi ook iets voor jouw dochter?

Benieuwd naar de outfit details van Sterre? Bekijk de blog hier 

Tags: , , ,

Plaats een reactie