DE GAVE (BUDGET) TOP VAN PHILEINE

DE GAVE (BUDGET) TOP VAN PHILEINE

Door Renske:

En dan ineens is het weer half november en komt Sinterklaas dit weekend aan. Hangt de stad alweer vol met kerstverlichting en hangen overal de partycollecties in de winkels. Hoe dan?! Wel leuk natuurlijk maar het zijn ook weer dure weken die er aan komen.

Ik ben stiekem al aan het kijken voor de perefcte partylooks voor de kids maar vind het toch nog wat vroeg om het al aan te schaffen. Ben altijd bang dat er daarna weer dingen binnenkomen die ik toch net leuker vind 🙂 Dus ik hou het nog een beetje bij screenen en ga over een tijdje m’n slag slaan.

En met het oog op de duurdere dagen deel ik deze week nog even een budget aankoop met jullie. Want dit shirt / blousje van Zara voor Phileine kon ik echt niet laten liggen. Heerlijk dierenprintje weer en het modelletje kan je echt overal op dragen. Mijn favo combi is met deze zwarte jeans van H&M, ook een tip trouwens want deze superstretch skinny fit jeans heb je in allerlei kleuren en soorten en zitten echt top! Phileine twijfelde of ze haar Minnetonka’s of cowboylaarsjes van Clic hier onder wilde dragen dus speciaal voor deze foto’s heeft ze ze allebei even aangedaan 🙂

Heerlijk simpel outfitje voor een klein prijsje!

Het shirtje shop je hier

Het shirtje shop je hier

Is dit gave blousje ook iets voor jullie meiden?

Plaats een reactie