Z8 KINDERKLEDING | DE OUTFIT VAN NOUR


Vorige week lieten we je al de super mooie 1+ In the family outfit van Nour zien. Vandaag draagt Nour weer haar gave grijze broekje van dit mooie merk, maar deze keer in combinatie met een grappig shirtje uit de nieuwe collectie van Z8.

Z8 kinderkleding

Z8 is één van die merken waar we eigenlijk altijd blij van worden. De kwaliteit is top, de ontwerpen zijn altijd gericht op de beweeglijkheid van kids én er is altijd goed nagedacht over combinatie mogelijkheden waardoor je alle kanten op kunt met de items van Z8. Nour draagt vandaag een witte basic van Z8 met een grappige smiley opdruk. In combinatie met haar stoere grijze broekje en klassieke schoentjes ziet ze er weer super cute en verzorgd uit en kan ze de hele dag onbezorgd spelen en bewegen. Wat vinden jullie van haar outfit vandaag? Wij vinden ‘m in ieder geval te gek!

Je kunt het shirtje shoppen via deze link

Z8 kinderkleding

IMG_3535

IMG_3555

IMG_3528

IMG_3540

IMG_3543

IMG_3550

Je kunt het shirtje shoppen via deze link

 

 

Wat vinden jullie van de outfit van Nour?

Foto’s door Nicole Korsten

Tags: ,