EEN STOERE MEIDEN OUTFIT WAAR JE BLIJ VAN WORDT


EEN STOERE MEIDEN OUTFIT WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Althans wij zeer zeker! Jij ook? Of het nu de kleuren combi, de verschillende printjes en strepen, of de materialen zijn… We don’t know. Misschien wel een combi van alles. Wat het ook is, wij worden er vrolijk van. Maar dat hadden we al gezegd geloof ik?

Sterre draagt het (unisex) streep vest uit de collectie van Bobo Choses. De kleur van dit vest. Zó mooi. En hoewel je het misschien niet meteen zou denken (misschien ook wel) blend ie dus heel mooi met andere kleuren als blauw, zoals hier op de foto, maar ook met oud roze, oker geel en groen. De roezel op de body maakt de outfit toch lekker girly. En de sneakers die Sterre draagt? Ook te gek toch. Je gaat het ook in de kindermode streden meer zien. Iets hogere zolen, grove materialen en sporty invloeden. We like!

Een outfit waarin deze lieve meid lekker kan spelen en bewegen. Ook belangrijk natuurlijk. Is dit ook een kledingstijl voor jouw dochter?

  1. Vest Bobo Choses
  2. Body Zara
  3. Jeans Scotch R’belle
  4. Sneakers Zara 

  1. Vest Bobo Choses
  2. Body Zara
  3. Jeans Scotch R’belle
  4. Sneakers Zara 

Is deze stijl ook iets voor jouw dochter?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie