10X WARME WINTERJASSEN BOYS & GIRLS


10X WARME WINTERJASSEN VOOR JONGENS EN MEISJES

Het kan zomaar eens zo zijn dat jij dit jaar nog geen winterjas voor je zoon of dochter hebt geshopt. Niet omdat je geen leuke tegen het lijf bent gelopen. Nee, welnee, zat leuks! Maar gewoonweg omdat het tot vorige week nog heerlijk warm weer was en je bij de gedachte aan een nieuwe winterjas voor je zoon of dochter al een hitte aanval kreeg. Nu is daar sinds deze week verandering in gekomen en lijkt de herfst toch echt zijn intrede te hebben gedaan. ‘S ochtends op de fiets is het nog schemerig én vooral, best fris!

Daarom vonden wij het de hoogste tijd om wat gave kinderjassen voor de winter bij elkaar te shoppen. Benieuwd welke winterjas jouw favoriet is. En heb je zin in meer winterjassen inspiratie? Klik dan even op het linkje hieronder.

Meer winterjassen inspiratie vind je hier 

1.Winterjas Mon Petit Loup

2.Winterjas Soft Gallery

3.Winterjas Sissy-Boy

4.Winterjas 4funkyflavours

5.Winterjas iglo+indi

6.Winterjas Milk & Biscuits

7.Winterjas Sissy-Boy

8.Winterjas Sometime Soon

9.Winterjas iglo+indi

10. Winterjas Sissy-Boy

Welke winterjas past het beste bij de stijl van jouw zoon of dochter?

Meer winterjassen inspiratie vind je hier 

Tags: , , ,

Plaats een reactie