DE FAVORIETE OUTFIT VAN LOVY ALLERTIJDEN

DE FAVORIETE OUTFIT VAN LOVY ALLERTIJDEN

Door Nienke:

De meeste kinderkledingmerken heb ik ontdekt via Kindermodeblog en via Instagram. Zo kwam ik een tijd geleden op Instagram Apolina_kids tegen. Zij maken hand geborduurde jurken en andere kinderkleding, geïnspireerd door de jaren ’70 en de Bohemian stijl. Ik ben echt verliefd op al het moois dat zij maken. Dus toen zij hun nieuwe collectie lanceerde, hield ik dat goed in de gaten op Instagram. Uiteindelijk kwam ik er nog “pas” een paar uur later achter dat de collectie al online stond. Dus snel bekeek ik de collectie, bestelde 2 maillots voor Lovy, 1 voor Jaelyn omdat helaas de andere kleur in Jaelyn’s maat al uitverkocht was. Ook bestelde ik een strikmutsje, omdat ik daar zo dol op ben. En ik besloot voor een body (of romperpakje of hoe noem jij die dingen?) voor Lovy te gaan.

Ik twijfelde nog even over welke maat te bestellen, want de keuze was uit 12-18 maanden of 18-24 maanden. Lovy was op dat moment 13 maanden, maar tegen de tijd dat het goed en wel winter is is ze wel tegen de 18 maanden en daarbij had ik nog niet eerder iets van Apolina besteld en wist ik dus niet of het eventueel groter of kleiner zou vallen. Onder het mom van liever te groot dan te klein besloot ik voor de 18-24 maanden te gaan. En toen gebeurde het he… Die paar seconden twijfelen over de maat bleken te veel. Tijdens het afrekenen kreeg ik de melding dat de body uitverkocht was. Je voelt ‘m al aankomen denk ik. Nu wílde ik de body niet meer, nu móest ik ‘m hebben! Snel de bestelling afgerond en dus de overige items afgerekend en toen op zoek naar andere online verkooppunten. Gelukkig vond ik er nog een! Want ondertussen zag ik al dat hun webshop steeds leger raakte. Het zijn handgemaakte items, dus geen massaproductie. Wat de heb factor voor mij alleen maar groter maakt. Maar eind goed, al goed. Ik heb ‘m weten te bemachtigen en dit is nu al mijn favoriete outfit allertijden voor Lovy.

Ken jij dit kinderkleding merk al? Klik hier om naar de website van Apolina kids te gaan

Klik hier om naar de website van Apolina kids te gaan

En klik hier voor de vorige outfit blog van Nienke

Tags: , ,

Plaats een reactie