DE NIEUWE WINTERJAS VAN KATE!

DE NIEUWE WINTERJAS VAN KATE!

Door Judith:

Ja ook wij moesten dit jaar weer op zoek naar een winterjas. De zomer duurde en duurde maar.. Echt heerlijk en je hoort me zeker niet klagen. Maar hierdoor was ik ook lui geworden met het zoeken naar winterjassen voor de kinderen. Vorige week gingen we met z’n allen een middagje naar de stad. We hadden eindelijk een weekend met wat rust. Niemand op pad voor werk en helemaal geen plannen. We houden allebei van een druk bestaan met afspraken met vrienden en familie maar af en toe een weekend helemaal geen afspraken behalve het sporten is ook wel zo lekker en ik denk dat we er 10x zo veel van genieten.

Online had ik me samen met Kate al even georiënteerd om een selectie te maken. Wat vind ik belangrijk aan een goede winterjas voor de kinderen?
1. Warm;
2. Het liefst ook waterdicht;
3. Geen 10 in een dozijn en;
4. Ook niet te opvallend want hij zou bij bijna iedere outfit moeten passen.

Ok dat zijn mijn eisen maar nu die van Kate nog :)…… Die gingen van rechts naar links. Ik dacht dat we hier niet uit zouden komen zonder twee blije gezichten want af en toe verschilde we nogal van smaak, maar het is gelukt. Het is een donkerblauwe iets langere jas van Vingino geworden met een capuchon met faux fur die ook nog afneembaar is. Meisjesachtig maar wel sportief en hij kan bij heel veel combinaties. En volgens Kate zit hij heerlijk en is hij lekker warm.

Dus die koudere maar wel zonnige dagen mogen komen want wij zijn er klaar voor 😉

Liefs,
Judith & Kate

Je shopt de winterjas van Vingino via deze link

Je shopt de winterjas van Vingino via deze link

Heb jij al een winterjas voor je zoon/dochter geshopt?

Klik hier voor meer winterjassen inspiratie

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie