DIT IS DE NIEUWE WINTERJAS VAN JULIE

DIT IS DE NIEUWE WINTERJAS VAN JULIE

Door Renske:

Ik vertelde vorige week al naar de zoektocht naar de winterjassen voor alledrie de kids. Waar Phileine nog wel eens in haar jas van het jaar ervoor past is dat bij Julie nog nooit het geval geweest. Die groeit nog steeds als een malle en ik vraag me wel eens af waar het eindigt. Ze is net 6 maar is vaak net zo groot als 8-jarigen en dat strookt niet altijd met wat ze al ‘kan’. Op vakantie (toen ze nog 5 was) vroegen mensen bijv nog wel eens verwonderd waarom ze nog geen zwemdiploma’s had. En meestal denken ze dat Julie zo’n 4 ouder jaar is dan Phileine en Beau, want die zijn even groot en worden dus meteen als tweeling bestempeld. Logisch natuurlijk 😉

Maar in ieder geval weer een goede reden voor een nieuwe winterjas en ik hoefde voor haar niet lang te zoeken. Want al vroeg nadat de nieuwe collecties uitkwamen viel mijn oog op deze wollen jas van Scotch Rbelle en die is nooit meer uit m’n hoofd gegaan. Het is een soort van bomber model met een (afneembare) fake fur panterkraag.  Verder zit er een hele toffe geborduurde print op de achterkant en hebben de boorden superleuke gebreide afwerkingen met hartjes en glitter. Een echte meisjesjas die ik zelf ook zo aan zou trekken als ie in mijn maat zou zijn. Ik kan echt nog heel lang uitweiden over deze perfecte jas want die kraag bijv is ook zooooo mooi maar je moet ‘m eigenlijk gewoon zien en voelen 🙂

Julie draagt ‘m hier op een legging van Maed for Mini die eerder deze week ook in een babymaat voorbij kwam op Kindermodeblog.

Heb jij al een winterjas voor jouw meisje gescoord?

Je shopt deze hier bij Kixx Online

Je shopt deze hier bij Kixx Online

Heb jij al een winterjas geshopt?

Klik hier voor meer winterjassen inspiratie 

Tags: , ,

Plaats een reactie