WINTERJASSEN SHOPPEN BIJ TUMBLE ‘N DRY


WINTERJASSEN SHOPPEN BIJ TUMBLE ‘N DRY

Heb jij ‘m al geshopt? Dé winterjas voor je zoon of dochter voor dit najaar? Hoewel de eerste winterjassen al in hartje zomer om onze oren vlogen – en je hier waarschijnlijk totaal nog niet aan toe was – is het nu toch echt de hoogste tijd. Niet dat het nu al vriest of sneeuwt. Nee, thank god. Laten we eerst even wennen aan de frisse ochtenden. Maar de slogan: ”Buy now or cry later” kan anders best wel eens werkelijkheid worden. Want het moment dát je ‘m straks nodig hebt, die winterjas, wil je niet eerst nog je zoektocht moeten starten. En dan vervolgens qua maat achter het net vissen.

Dussssss. Ben jij nog op zoek naar een warme, toffe, praktische en té leuke winterjas voor je kroost? Shop ‘m dan snel. Or, cry later. Maar zeg dan niet dat we je niet gewaarschuwd hebben. In de wintercollectie van Tumble ‘N Dry zitten ook weer pareltjes van jassen. Van tussenjassen tot echte winterjassen, je vindt ze hier. Te schattige winterjassen voor de allerkleinsten tot stoere winterjassen voor grotere kids en teens. Yes, hierin gaat je zoon of dochter het niet koud hebben. En nog een tip wanneer je een winterjas gaat shoppen, vergeet de accessoires niet! Klinkt logisch, maar wordt vaak vergeten. We zien naast blauw, groen (dé trendkleur dit najaar) en mooie bruintinten ook oud roze en hier en daar een printje.

En als je dan toch aan het shoppen bent, vergeet ook de rest van de collectie niet. Héél leuk én de webshop heeft een make-over gekregen dus het zoeken naar jouw favorieten is nog makkelijker. Laat je even weten welke winterjas jij kiest? Happy shopping!

Klik hier om alle winterjassen bij Tumble ‘N Dry te bekijken

Klik hier om alle winterjassen bij Tumble ‘N Dry te bekijken

Welke winterjas zou jij voor je zoon of dochter shoppen?

Tags: , , ,

Plaats een reactie